Behandel de persoon en niet de ziekte

Praktijk Nádúr: voor Bloesem Remedies en Tarot

Op jonge leeftijd ben ik in aanraking gekomen met Bach Bloesem Remedies en met Tarot. Het heeft in mijn eigen jeugd (en later) veel voor mij betekend. Ik ben altijd bezig gebleven met Tarot en Bloesem Remedies, voor mezelf en voor anderen. Ik heb mezelf er in ontwikkeld en ik heb ik opleidingen gedaan voor het werken met Bach Bloesem Remedies en Tarot en heb daarvoor de diploma’s behaald.

Na mijn studie Creatieve Therapie en Orthopedagogiek en 10 jaar werkervaring in de hulpverlening, ben ik als onderzoeker gaan werken bij verschillende organisaties. In 2006 heb ik besloten om als zelfstandig onderzoeker verder te gaan. Door te werken als zelfstandige heb ik de tijd en ruimte om dit te combineren met een praktijk voor Bach Bloesem Remedies en Tarot.

 De praktijk in Boskoop

Nádúr is gevestigd in Boskoop. In de praktijk werk ik als Bach Bloesem Remedies therapeut en doe ik Tarot leggingen. Afspraken kunnen op de praktijk of bij u thuis plaatsvinden en zijn in basis individueel. Indien u een afspraak wilt maken voor een kind jonger dan 16 jaar, dan graag een van de ouders erbij aanwezig. Afspraken voor jongeren van 16 jaar en ouder vinden plaats in overleg met de ouders.