Diensten Bach Bloesem Remedies

Diensten van Praktijk Nádúr: Bloesem Remedies

Bach Bloesem Remedies deblokkeren negatieve gemoedstoestanden en maken zo plaats voor positieve uitwerkingen en zijn ontdekt door Dr. Bach (arts & homeopaat). Bach Bloesem remedies werken op een emotioneel niveau. De remedies worden onder andere ingezet bij: faalangst, traumaverwerking, concentratieproblemen, depressieve gevoelens, sociale angst of het niet kunnen maken van keuzes. De remedies zijn geschikt voor volwassenen, kinderen en dieren. Bach Bloesem Remedies kunnen naast reguliere medicijnen gebruikt worden en kennen geen bijwerkingen. De remedies zijn echter geen vervanging van conventionele medicijnen. Ook benieuwd wat remedies voor u kunnen betekenen? Hieronder ziet u wat ik kan aanbieden en als u interesse heeft, neem dan contact met mij op voor een eerste consult.

Proefconsult Bach Bloesem Remedies

Een proefconsult is gratis. Het is een verkort consult waarin u eens kennis kunt maken met de remedies.

Individueel consult Bach Bloesem Remedies + behandelflesje

Een individueel consult is in basis een gesprek waarin we verkennen welke Bach Bloesem Remedies het beste bij u passen. In het gesprek bespreken welke klachten u hebt en welke uitkomst u graag zou willen zien. Als u het lastig vindt de klachten te benoemen, is het mogelijk om met Bach Bloesem Remedies inspiratie kaarten of Bach Bloesem Pictogram kaarten te werken. U kiest dan meer visueel welke remedies u aanspreken. Op basis daarvan wordt duidelijk naar welke positieve gemoedstoestand u zou willen werken. Aan het einde van het consult maak ik een flesje klaar met de uitgekozen remedies.

Vervolgflesje zonder consult

Nadat u een 1e individueel consult bij mij heeft gehad, bestaat de mogelijkheid om het behandelflesje wat u heeft meegekregen opnieuw te bestellen indien deze op is en u het flesje met de Bach Bloesem Remedies nog steeds nodig heeft. U kunt hiervoor heel eenvoudig een e-mail of Whatsapp berichtje naar mij sturen, waarbij u laat weten of u het flesje wilt komen ophalen of laten opsturen.